Kiinteä kuukausihinta

Pieni kirjanpitotoimisto voi tarjota henkilökohtaista palvelua kohtuullisin hinnoin. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Kirjanpitoon liittyvien velvoitteiden hoitamisesta tulee helppoa ja asiakas voi keskittyä oman yrityksensä hoitamiseen. Kiinteä hinnoittelu helpottaa budjetointia.

Kirjanpidosta veloitetaan kiinteä kuukausihinta asiakkailta, jotka antavat kausiveroilmoituksen kuukausittain tai neljännesvuosittain.
Vuosimenettelyssä olevat kirjanpitovelvolliset maksavat kiinteän vuosihinnan sisältäen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.
Valvontailmoituksen lähetän suoraan verottajalle sähköisesti tai paperilla ja maksuohjeen toimitan asiakkaalle.

Kiinteään kuukausiveloitukseen sisältyy

tositteiden järjestäminen, tiliöinti ja tallennus sekä kausiraporttien lähettäminen asiakkaalle sähköpostiin. Kausiraportti sisältää kausiveroilmoituksen, päivä- ja pääkirjan, tuloslaskelman sekä taseen. Neuvonta puhelimessa ja/tai sähköpostilla sisältyy hintaan.

HINNASTO 1.1.2019 alkaen

Kirjanpito

S:     70 €/kk tositteita 01 - 20/kk     
M:  100 €/kk tositteita 21 - 50/kk    
L:   130 €/kk tositteita 51 - 100/kk     
XL: 160 €/kk tositteita 101 - 130/kk

Hinta sovitaan tapauskohtaisesti ja yritetään järkevillä käytännöillä saada tositemäärät pienemmäksi. Alin mahdollinen kuukausiveloitus on kuitenkin 60 €/kk + alv. Mikäli tositemäärä vuositasolla on suurempi kuin veloitusperusteessa määritelty, erotus veloitetaan periaatteella 25 tositetta/tunnissa (tuntiveloitus 60 €+ alv).

Aloitusmaksu sisältää yrityksen perustamisen tietokantaan ohjelmiston vaihtotilanteessa, alkusaldojen syötön, yrityksen taustoihin perehtymisen: kertaveloitus 60 € + alv.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Veloitus sisältää tilinpäätöksen tulosteineen, veroilmoituksen liitteineen ja ennakkoverojen tarkistamisen. Asiakas vastaa mahdollisesta varastokirjanpidosta ja sen toimittamisesta sekä laatii tarvittavat hallinnon pöytäkirjat ellei ole toisin sovittu.

S:    150 € tositteita 01 - 20/kk    
M:   180 € tositteita 21 - 50/kk    
L:    250 € tositteita 51 - 100/kk    
XL:  300 € tositteita 101 - 130/kk    

Mikäli yritys on tilikauden aikana maksanut palkkoja, tilinpäätös on aina vähintään kokoa M. Jos toiminimiyrittäjä haluaa tilitoimiston tekevän/tarkistavan henkilökohtaisen veroilmoituksen, tilinpäätös on vähintään kokoa M.

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan veloitus on työntekijäkohtainen. Veloitus sisältää palkan ja sivukulujen laskennan toimitettujen tietojen mukaan, työntantajatiedot verottajalle ja palkkalaskelman. Lisäksi toimitan vuosi-ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöön. Veloitus palkan laskennasta 25,00 €/palkka.

Muut työt

Asiakkaiden muut työt, esimerkiksi muutosilmoitukset, lisälaskelmat- ja raportit, tuntiveloituksena sopimuksen mukaan.

Muut työt 60 €/h, minimilaskutus 30 minuuttia.
Työt asiakkaan luona 75 €/h.
Kilometrikorvaus 0,70/km..

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Muiden kuin sopimusasiakkaiden tuntiveloitus alkaen 75 € + alv.

Hintoihin sovelletaan 5% vuosikorotusta


Lue asiakkaiden mielipiteitä:

Tilitoimisto Pia Nyman

Bastuholmintie 58
10250 Fagervik, Inkoo

 

Y-tunnus

2432956-4

 

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta tästä:

tarjouspyyntölomake

Tilaa uutiskirje

Saat kerran kuukaudessa lyhyen tietoiskun tärkeistä asioista.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Etkö löytänyt apua? Varaa aika, niin selvitetään asia yhdessä!