Image

Hinnasto alkean 1.8.2020 voimassa toistaiseksi

Kiinteä kuukausihinta

Pieni kirjanpitotoimisto voi tarjota henkilökohtaista palvelua kohtuullisin hinnoin. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Kirjanpitoon liittyvien velvoitteiden hoitamisesta tulee helppoa ja asiakas voi keskittyä oman yrityksensä hoitamiseen. Kiinteä hinnoittelu helpottaa myös budjetointia.

Kirjanpidosta veloitetaan kiinteä kuukausihinta asiakkailta, jotka antavat kausiveroilmoituksen kuukausittain tai neljännesvuosittain.
Vuosimenettelyssä olevat kirjanpitovelvolliset maksavat kiinteän vuosihinnan sisältäen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.
Valvontailmoituksen lähetän suoraan verottajalle sähköisesti tai paperilla ja maksuohjeen toimitan asiakkaalle.

Perinteinen paperinen kirjanpito

Kiinteään kuukausiveloitukseen sisältyy tositteiden järjestäminen, tiliöinti ja tallennus sekä kausiraporttien lähettäminen asiakkaalle sähköpostiin. Kausiraportti sisältää kausiveroilmoituksen, päivä- ja pääkirjan, tuloslaskelman sekä taseen. Neuvonta puhelimessa ja/tai sähköpostilla sisältyy hintaan.

Tositteet
Hinta/kk
max 25 kpl/kk
70 €
max 50 kpl/kk
110 €
max 100 kpl/kk
200 €
max 150 kpl/kk
310 €
max 200 kpl/kk
450 €
yli 200 kpl/kk
pyydä tarjous

Sähköinen taloushallinto Fennoa ohjelmalla

Ostolaskut saapuvat asiakkaalle sähköisesti hyväksyttäväksi ja maksatukseen Fennoaan. Asiakas tekee myyntilaskut Fennoassa ja ne voidaan lähettää verkkolaskuna, pdf-muodossa tai paperisena. Kaikki arkistoidaan sähköisesti ja asiakas voi seurata raportteja reaaliajassa. Fennoa- ohjelman kuukausimaksu sisältyy kokonaisveloitukseen.

Tositteet
Hinta/kk
max 40 kpl/kk
130 €
max 100 kpl/kk
250 €
max 180 kpl/kk
390 €
yli 180 kpl/kk
pyydä tarjous
Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Rahatilanteen ajantasainen seuraaminen

Sähköisessä taloushallinnossa tapahtumat kirjataan päivittäin eikä vain kerran kuukaudessa tai peräti harvemmin. Näet heti, mistä rahaa on tullut, milloin ja mistä on tulossa rahaa ja mihin sitä on mennyt.

Myyntilaskujen lähettäminen

Fennoan taloushallinto-ohjelmalla myyntilaskujen luonti ja lähetys onnistuu paitsi verkossa nappia painamalla, myös ajastetusti. Laskut voit lähettää verkkolaskuna, pdf-tiedostona tai postitse paperilla. Järjestelmällä hoidat niin automaattiset toistuvaislaskut, ajastetut laskut, muistutukset, perinnän ja factorin-rahoituksen.

Fennoa on kytketty yrityksesi pankkitiliin, joten asiakkaiden maksut kohdentuvat viitenumeron avulla heti oikeaan myyntilaskuun. Tiedät koko ajan paljonko yrityksellä on myyntisaamisia.

Ostolaskujen käsittely

Kaikki ostolaskut tulevat suoraan Fennoaan sekä kuvana että tunnistettuina tietoina. Näet tiedot yhdellä silmäyksellä, hyväksyt laskun ja laitat maksuun eräpäivänä yhdellä klikkauksella. Halutessasi hyväksyt laskut maksetaan automaattisesti eräpäivänä. Olet selvillä ostovelkojen määrästä ja eräpäivistä.

Kuittien ja tositteiden tallentaminen

Fennoa mobiilin kautta voit kuvata ja lähettää luottokortti- ja muista ostokuitteja Fennoaan sekä hyväksyä ostolaskuja. Mikään ei enää ole kateissa ja kuitit myös löytyvät helposti.

Matkalaskut suoraan kirjanpitoon ja Tulorekisteriin

Tee matkalaskut Fennoassa ja kilometrikorvaukset sekä päivärahat siirtyvät Tulorekisteriin nappia painamalla.

Sähköinen arkistointi

Kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät asiakirjat, pöytäkirjat, sopimukset ja tilinpäätökset säilytetään turvallisesti ja ne ovat käytettävissä milloin tahansa.

 
Tosite on liiketapahtuman todistusaineisto. Tositteita ovat myyntilasku, myyntilaskun suoritus, ostolasku, ostolaskun maksu, tapahtuma tiliotteella, tapahtuma Omaverossa, kassan päivätapahtuma, kuitti, matkalasku.

Hinta sovitaan tapauskohtaisesti ja yritetään järkevillä käytännöillä saada tositemäärät pienemmäksi. Tositemäärät tarkistetaan vuositasolla. Mikäli tositemäärä on suurempi kuin veloitusperusteessa määritelty, erotus veloitetaan periaatteella 25 tositetta/tunnissa (tuntiveloitus 60 €+ alv).
Teen kirjanpitoja myös tuntiveloituksella 75 €/h + alv (minimiveloitus ½ h).

Aloitusmaksu sisältää yrityksen perustamisen tietokantaan ohjelmiston vaihtotilanteessa, alkusaldojen syötön, yrityksen taustoihin perehtymisen sekä asiakkaan tunnistamisen AVI:n edellyttämällä tavalla: kertaveloitus 80 € + alv.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Veloitus sisältää tilinpäätöksen tulosteineen, veroilmoituksen liitteineen ja ennakkoverojen tarkistamisen. Asiakas vastaa mahdollisesta varastokirjanpidosta ja sen toimittamisesta sekä laatii tarvittavat hallinnon pöytäkirjat ellei ole toisin sovittu.

Perinteinen paperinen kirjanpito

 

Tositteita/kk
Tilinpäätös ja veroilmoitus
max 25 kpl/kk
150 €
max 50 kpl/kk
180 €
max 100 kpl/kk
250 €
max 150 kpl/kk
330 €
max 200 kpl/kk
400 €

Sähköinen taloushallinto

 

Tositteita/kk
Tilinpäätös ja veroilmoitus
max 40 kpl/kk
160 €
max 100 kpl/kk
270 €
max 180 kpl/kk
350 €
yli 180 kpl/kk
sovitaan erikseen

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan veloitus on työntekijäkohtainen. Veloitus sisältää palkan ja sivukulujen laskennan toimitettujen tietojen mukaan, työntantajatiedot verottajalle ja palkkalaskelman. Lisäksi toimitan vuosi-ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöön. Veloitus palkan laskennasta 25,00 €/palkka. Opastetaan käyttämään itse palkka.fi ohjelmaa, jolloin säästät kuluissa. Tiedot ilmoitettava Tulorekisteriin 5 päivän kuluessa maksamisesta.

Muut työt

Sopimusasiakkaiden muut työt, esimerkiksi muutosilmoitukset, lisälaskelmat- ja raportit, tuntiveloituksena sopimuksen mukaan.

Muut työt 60 €/h, minimilaskutus 30 minuuttia.
Työt asiakkaan luona 75 €/h.
Kilometrikorvaus 0,70/km.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Muiden kuin sopimusasiakkaiden tuntiveloitus alkaen 75 € + alv.

Hintoihin sovelletaan 5% vuosikorotusta.
Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta

Lue asiakkaiden mielipiteitä:

Tilitoimisto Pia Nyman

Bastuholmintie 58
10250 Fagervik, Inkoo

 

Y-tunnus

2432956-4

 

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta tästä:

tarjouspyyntölomake

Tilaa uutiskirje

Saat kerran kuukaudessa lyhyen tietoiskun tärkeistä asioista.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Etkö löytänyt apua? Varaa aika, niin selvitetään asia yhdessä!