Pia Nyman

Tilitoimistoyrittäjänä ja yritysneuvojana autan yrittäjiä ymmärtämään yrityksen taloutta, menestymään ja nauttimaan työstään. Olen oppinut tuntemaan yrityksen taloudenhallinnan ruohonjuuritasolla, käytännön kautta sekä omista ja muiden virheistä oppien. Vain yrittäjä voi ymmärtää toista yrittäjää ja osata ottaa huomioon kaikki yrittämiseen liittyvät koukerot. Tämä on yksi vahvuuksistani, sillä pystyn katsomaan yrityksen tilannetta kokonaisuutena ja konkreettisesti käytännön tasolla. Pelkät numerot eivät aina kerro totuutta talousasioista, vaan paperilla hyvältä näyttävä yritys voikin olla todellisuudessa katastrofin partaalla.

Kuinka Avaimet Menestykseen syntyi?

Kasvoin yrittäjäperheessä ja oman yrittäjäurani aloitin perheyrityksessä 1980-luvun puolivälissä. Perheyrityksessä pääsee tekemään monialaisesti kaikkea, minkä ansiosta minulla on kokemusta käytännössä kaikista tehtävistä, joita yrityksessä voi tehdä. Olen hoitanut mm. taloushallintoa, markkinointia, myyntiä, vientiä, tuontia, logistiikkaa, tuotantoa ja asiakkuuksia. Yrittäjyyteni alkuaikoina opiskelin monia aloja, joista yksikään ei kuitenkaan tuntunut omalta. Yrittäminen vei lopulta mukanaan, tuottaen tulosta: yrityksemme kasvoi ja kansainvälistyi. Kasvun ja menestyksen vastapainoksi olen kokenut myös kaikki yrityksen talouden pahimmat painajaiset karmeimpaan lama-aikaan. Tämä on opettanut tärkeitä käytännön taitoja yrityksen talousasioiden suunnitteluun ja ennakointiin sekä kriisitilanteista selviämiseen.

Pidän numeroista ja kirjanpidosta, mutta kaipasin numeroiden rinnalle henkilökohtaisempaa työtä, jolla voisin auttaa yrittäjiä kehittämään toimintaansa kokonaisvaltaisemmin. Näin syntyi idea Avaimet Menestykseen -palvelukonseptista. Halusin luoda konseptin, joka auttaisi muita yrittäjiä välttämään samoja sudenkuoppia, joita itse olen urani aikana joutunut käymään läpi.

Avaimet Menestykseen tarjoaa monipuolisesti sisältöä ja tietoa yrityksen talousasioihin, bisneksen kehittämiseen ja yrittäjän hyvinvointiin liittyen. Henkilökohtainen valmennus on intohimoni, jonka rinnalle loin verkkokurssit itseopiskelua varten. Verkkokurssit tukevat henkilökohtaista valmennusta, sillä tapaamisissa päästään suoraan asian ytimeen, kun yrittäjä on voinut verkkokurssin materiaalin kautta jo tutustua aiheeseen.

Arvona asiakkaan avaimet menestykseen

Ydintavoitteeni koko toiminnassa on auttaa muita yrittäjiä menestymään, ohjata heitä ymmärtämään oleellisia asioita sekä kasvattaa ja kehittää liiketoimintaosaamista tuloksellisempaan suuntaan. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus toteuttaa unelmiaan, joissa omat vahvuudet ja osaaminen yhdistyvät. Visioni on olla innovatiivisin ja monipuolisin verkkovalmennusyritys.

Valmennustyössä palkitsevinta on yhdessä tekeminen ja konkreettisten tulosten näkeminen. Palvelukonseptini arvot näkyvät vahvasti koko toiminnassani, päivittäisessä työssäni ja kaikissa Avaimet Menestykseen -valmennuksissa:

Asiakkaan menestys on minulle henkilökohtaisesti tärkeä asia.

  • Haluan antaa enemmän kuin asiakas odottaa tai mistä hän on maksanut huolehtimalla palveluiden monipuolisesta ja laadukakasta sisällöstä.
  • Kannan vastuun asiakaskokemuksen tasosta palvelemalla jokaista yksilöllisesti.
  • Vastuullisuus tarkoittaa, että asiakas kokee voivansa luottaa minuun.

Miksi valita Avaimet Menestykseen -valmennus tai -verkkokurssi?

Omista voimavaroista ja jaksamisesta huolehtiminen on parasta, mitä voit yrityksellesi tehdä. Uupumus hiipii elämään salakavalasti, ja paletti leviää useimmiten käsiin juuri silloin, kun yrityksellä menee lujaa. On tiedostettava omat rajat ja jaksaminen, ettei koko yrittäjyys lopu burnoutiin.

Minäkin olin yksi niistä yrittäjistä, joka halusi ja yritti tehdä kaiken yksin. Joskus stressasin sitä, etten osannut, toisinaan en vain löytänyt kalenterista riittävästi tunteja kaiken hoitamiseen. Väsyin, mutten halunnut tuottaa pettymystä muille. Lopulta kaikki suorittaminen poltti minut loppuun. Haluan omasta kokemuksestani oppineena auttaa muita yrittäjiä toimimaan ajoissa, ennen kuin keho ja mieli laittavat toiminnalle pisteen ja pakottavat hermolomalle.

On fakta, ettei yrittäjä pysty hoitamaan kaikkia yrityksen asioita loputtomiin yksin. Voisi sanoa, että neuvojen ja tuen hakeminen on vahvan ja tiedostavan yrittäjän merkki. Kyse on myös omien ja yrityksen resurssien käytöstä: selvitänkö itse jotakin avainasiaa kolme työpäivää vai otanko yhteyttä ammattilaiseen, joka kiteyttää asian minulle ymmärrettävään muotoon vartissa?

Tahdon auttaa sinua suuntaamaan resurssit olennaiseen, kehittämään yrityksesi taloutta kannattavammaksi ja luomaan avaimet juuri sinun toimintasi menestykseen!

Tilitoimisto Pia Nyman

Bastuholmintie 58
10250 Fagervik, Inkoo

 

Y-tunnus

2432956-4

 

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta tästä:

tarjouspyyntölomake

Tilaa uutiskirje

Saat kerran kuukaudessa lyhyen tietoiskun tärkeistä asioista.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Etkö löytänyt apua? Varaa aika, niin selvitetään asia yhdessä!