Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisteriseloste alkaen 20.7.2015 

Rekisterin ylläpitäjä

Tilitoimisto Pia Nyman
Y-tunnus: 2432956-4
Bastuholmintie 58
10250 Fagervik
Puh. 0400 90 85 93

Henkilötietorekisteri

Automaattinen tiedonkeräys- sekä asiakas- markkinointi- ja ajankohtaistiedotteiden tilanneiden rekisteri.

Automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely

Verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Sivustossa voi lisäksi olla kirjautumista edellyttävä osio. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista, palvelusta poistumissivuista tai muita vastaavia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla voi olla käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/

Tunnistetiedot tallennetaan verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä kehittämisen ja markkinoinnin tueksi. Vain edellä mainittuja tehtäviä hoitava henkilöstö voi tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa käsitellä tunnistetietoja. Tunnistetietoja ei ilmaista sivullisille muutoin kuin lainsäädännön erikseen edellyttämissä tilanteissa.

Palautteen, yhteydenottopyynnön tai muun vastaavan viestin voi lähettää sivuston yhteydenottolomakkeen välityksellä. Viestiin liitetään lähettäjän yhteystiedot, jotta siihen voidaan vastata.  Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit arkistoituvat palveluun.

Henkilötietoja sisältävää viestiä lähetettäessä on huomioitava, että suojaamattomana lähetetyn yhteydenottolomakkeen tai sähköpostiviestin tietoturva on heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida täysin varmistaa. Tähän on  kiinnitettävä erityistä huomioita, mikäli viesti sisältää yksityisyyden kannalta arkaluontoisia tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on esteellisyysseikkojen tarkistaminen, asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

    Nimi
    Sähköpostiosoite
    Matka- ja/tai muu puhelinnumero
    Osoitetiedot
    Organisaatio ja asema
    Organisaation osoitetiedot
   

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritiedot kerätään rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internet- ja tietolähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen poistamiset ja ajantasaisuus

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja/tai muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
Verkkosivustoamme käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

Evästeet

Käytämme evästeitä (cookies) sivuston käytettävyyden parantamiseksi ja palveluiden kehittämiseksi. Evästeiden avulla voimme seurata sivujemme kävijämääriä ja esimerkiksi millä selaimilla verkkosivustoamme käytetään.

Voit estää evästeiden käytön selaimen asetuksissa. Osa sivustomme sisällöstä on kuitenkin sellaista, että se ei toimi tarkoitetulla tavalla ilman evästeitä.

Verkkosivullamme olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut, kuten Facebook, Google Analytics tai YouTube -videot voivat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen liittyvää tietoa, mikä on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Voit kytkeä tällaiset kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista sen ohjeiden mukaisesti.

Verkkosivuillamme saattaa olla myös painikkeita, joiden avulla voit jakaa sisältöä muun muassa sosiaaliseen mediaan. Näitä käytettäessä ulkopuolinen palveluntarjoaja voi asettaa päätelaitteellesi evästeen, joka ei ole hallinnassamme. Tällaisten evästeiden käytöstä saat lisätietoa kolmansien osapuolten verkkosivuilta.

Lisätietoa evästeistä on mm. verkkosivulla www.aboutcookies.org.

Tilitoimisto Pia Nyman

Bastuholmintie 58
10250 Fagervik, Inkoo

 

Y-tunnus

2432956-4

 

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta tästä:

tarjouspyyntölomake

Tilaa uutiskirje

Saat kerran kuukaudessa lyhyen tietoiskun tärkeistä asioista.

Sähköposti:


Kokeile nyt: 20 minuuttia ILMAISTA yritysneuvontaa puhelimessa