Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisteriseloste alkaen 20.7.2015 

Rekisterin ylläpitäjä

Tilitoimisto Pia Nyman
Y-tunnus: 2432956-4
Bastuholmintie 58
10250 Fagervik
Puh. 0400 90 85 93

Tili-pia.fi-sivuston asiakasrekisteri 

Rekisterin käyttö ja tietolähteet

Sinua koskevia henkilötietoja käsitellään silloin, kun annat ne täyttämällä sivustolla olevia lomakkeita tai ottamalla minuun yhteyttä. Antamiisi tietoihin lukeutuvat esimerkiksi tiedot, joita annat täyttäessäsi yhteydenottopyynnön, tilatessasi palveluja esim. uutiskirjeitä. Rekisterissä käsitellään muun muassa seuraaviin tietoryhmiin sisältyviä tietoja: perushenkilötiedot, kuten nimi, yhteystiedot, sähköpostiosoite ja yritystiedot.

 

Rekisterin luovutus 

Asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja vain ylläpitäjän käytössä. Rekisteriä ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyyn voidaan käyttää kolmansia osapuolia, joille tietoja voidaan tällöin luovuttaa käsiteltäväksi ylläpitäjän lukuun.

Rekisterin säilytys

Rekisteriä säilytetään suomalaisella salasanasuojatulla tietokantapalvelimella. Rekisterinpitäjä pyrkii pitämään järjestelmän tietoturva tasoa yllä päivittämällä sen aina tietoturvallisimpaan versioon tai muuten varmistamaan tietokannan turvallisuuden. Rekisteristä voi olla rekisterinpitäjällä varmuuskopio paikassa johon ei ole ulkopuolisilla pääsyä.

Tarkistusoikeus 

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä säilytetään. Asiakkaalla on myös mahdollisuus päivittää tiedot sivuston kautta. Tietojen tarkistamiseksi asiakkaan tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on mahdollista poistaa tiedot asiakasrekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähkäpostilla tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Tilitoimisto Pia Nyman

Bastuholmintie 58
10250 Fagervik, Inkoo

 

Y-tunnus

2432956-4

 

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta tästä:

tarjouspyyntölomake

Tilaa uutiskirje

Saat kerran kuukaudessa lyhyen tietoiskun tärkeistä asioista.

Sähköposti:


Kokeile nyt: 20 minuuttia ILMAISTA yritysneuvontaa puhelimessa