Kirjanpito- ja yritysneuvontapalveluja pk-yrityksille kaikilta toimialoilta.

 

Olen Pia Nyman, tilitoimistoyrittäjänä olen auttanut pienyrittäjiä heidän taloushallintonsa hoitamisessa vuodesta 2005. Pitkän kokemuksen tuoma vankka ammattitaito ja moniala-osaaminen ovat vahvuuksiani. Joustava toimintatapa ja tavoitettavuus myös toimistoaikojen ulkopuolella helpottavat pienyrittäjän talousasioiden hoitoa. Toimistoni sijaitsee Uudellamaalla, mutta palvelen asiakkaita valtakunnallisesti. Ammattitaidon ylläpitämisestä huolehdin kouluttautumalla monialaisesti ja säännöllisesti. Auttaakseni yrittäjiä monipuolisemmin, suoritin yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon 2016. Haluan auttaa pienyrittäjää ymmärtämään yrityksen taloutta, menestymään ja nauttimaan työstään. Toimin myös Suomen Yrittäjien mentorina.

Lue lisää minusta ja yritysneuvontapalveluistani täältä.

 
Klikkaa ja lue lisää Klikkaa ja lue lisää

Vapaa-aikani kuluu hevosten, koirien ja puutarhatöiden parissa. Pidän myös lukemisesta ja kirjoittamisesta. Pienellä maatilalla on aina mielekästä tekemistä!

Jos haluat lisää tietoja, täytä tämä lomake, otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Pakolliset kentät merkitty tähdellä.
captcha
Ltaa uudelleen
Kirjoita mustat kirjaimet tyhjään kenttään.

Tilitoimisto Pia Nyman

Bastuholmintie 58
10250 Fagervik, Inkoo

 

Y-tunnus

2432956-4

 

Pyydä tarjous itsellesi sopivasta palvelusta tästä:

tarjouspyyntölomake

Tilaa uutiskirje

Saat kerran kuukaudessa lyhyen tietoiskun tärkeistä asioista.

Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?
Etkö löytänyt apua? Varaa aika, niin selvitetään asia yhdessä!