Veroneuvonta

YRITYKSEN VERONEUVONTA

Opi suunnistamaan säädösviidakossa
Veroneuvonta yrityksille räätälöidään tarpeidesi mukaan

Teetkö kirjanpidon itse, mutta veroilmoituksen täyttäminen aiheuttaa päänvaivaa? Haluatko tarkistaa, että verotuksessa meni kaikki, kuten piti? Kaipaatko kirkastusta verovelvoitteisiin tai muuta tukea verotuksellisiin asioihin? Yrityksen veroneuvonta auttaa sinua suunnistamaan paremmin verottajan säädösviidakossa!

Vältä turhat sanktiot yrityksen veroneuvonnan avulla

Yrityksen verotus on asia, johon liittyy monta eri osa-aluetta. Yrittäjällä on velvollisuus ilmoittaa mm. arvonlisäverot, palkkojen ennakonpidätykset, ennakkoverot ja vuosi-ilmoitukset sekä maksaa näihin liittyvät verot tiettyihin päivämääriin mennessä. Mikäli ilmoitus jää tekemättä tai vero unohtuu maksaa, kilahtaa postiluukusta muistutus sanktiomaksuineen.

Yrityksen veroneuvonta on hyvä tapa ottaa haltuun oman yrityksen verotus ja verovelvoitteet sekä niihin liittyvät aikataulut. Kun ilmoitukset tehdään ajallaan ja kerralla oikein, vältytään aikaa ja rahaa vievältä selvitystyöltä myöhemmin.

Neuvon sinua kätevästi
etäyhteyden avulla

Veroneuvonta yrityksille voidaan toteuttaa helposti etäyhteyden avulla. Voimme esimerkiksi täyttää yhdessä veroilmoituksen, käydä läpi verotuksen oikaisua, lähettää valituksen tai miettiä maksusuunnitelmaa. Voit itse päättää, missä yrityksen verotus kaipaa juuri nyt eniten tukea.

Neuvon sinua kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa tuntiveloituksella 80€/h + alv24%. Minimiveloitus on 30 minuuttia.

Yrityksen verotus riippuu yhtiömuodosta

Veroihin liittyviä ilmoituksia tehdään tilanteesta ja verovelvollisuuksista riippuen kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain. Kirjanpitäjä huolehtii ilmoitukset verottajalle ajallaan, mikäli näin on palvelusopimuksessa määritelty. Ilmoitusten päivämääristä on syytä pitää kiinni, sillä sanktiomaksut myöhästyneistä ilmoituksista ovat turhaa rasitusta yrityksen taloudelle.

USEIN KYSYTTYÄ

Mitä veroja yritys maksaa? Milloin yrityksen ei tarvitse maksaa veroja? Katso UKK-osiosta vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Haluatko käydä veroasioita yhdessä läpi? Mietityttääkö jokin asia, johon veroneuvonta voisi antaa vastauksen? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Täytä tarjouspyyntölomake tai lähetä minulle sähköpostia: pianyman@tili-pia.fi Kerro hieman yrityksestänne ja taloushallinnon tarpeistanne, niin palaan sinulle tarjouksen kanssa. Puhelimitse voin kertoa suuntaa antavan tarjouksen heti.